Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Maniac: Trailer για την νέα σειρά του Netflix

*
Το Netflix έχει στα σκαριά το Maniac, μία νέα σειρά μαύρου χιούμορ, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια και το σχετικό trailer λειτουργεί ως το τέλειο ορεκτικό. Πρωταγωνιστούν οι Emma Stone (La La Land), Jonah Hill (21 Jump Street) και Justin Theroux (The Leftovers). Το Maniac βασίζεται στην ομώνυμη νορβηγική σειρά παραγωγής 2014, με ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας να διαδραματίζεται στους φανταστικούς κόσμους του κεντρικού διδύμου (Hill, Stone). Ο Justin Theroux θα ενσαρκώσει τον James Mantleray, ο οποίος φημολογείται ότι είναι ένας μέθυσος γιατρός που φλερτάρει επικίνδυνα με την παράνοια. Προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Ο βραβευμένος με Emmy, Cary Joji Fukunaga (True Detective), θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και το σενάριο έχει αναλάβει ο Patrick Somerville. Στην παραγωγή διακρίνονται τα ονόματα των Stone, Hill, Fukunaga, Michael Sugar, Doug Wald κλπ. Το πρώτο επεισόδιο του Maniac θα βγει στον αέρα στις 21 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*